Tantrikus masszázs férfiaknak

A tantrikus masszázs férfiaknak egy erotikus, érzéki élmény, egy különleges tapasztalat lehet számodra,  ahol megmutatjuk a gyönyör különböző, széles perspektíváját a nemi szerved érintése nélkül. Elképzelted már valaha, hogyan lehetséges ez?
tantra masszázs férfiaknak Budapesten a Tantra Templomban, érzéki, erotikus, tantrikus masszázs férfiaknak

FÉRFIAK TANTRA MASSZÁZSA

A tantrikus masszázs egy mélyen érzéki és meghitt, test a testet érintő masszázs (angolul full-body vagy body to body massage), amelyet olajjal végzünk. A masszázs célja, hogy feloldja az esetleges szexuális feszültségeket, továbbá hogy segítsen megélni az erotika és intimitás kifinomult jellegeit.

Míg a férfiak többsége (köztük talán Te is) ma úgy hiszi, hogy az orgazmus az ejakulációhoz kötődik és a nemi szervek stimulálásával váltódik ki, a tantra masszázs során megtapasztalhatod, hogy a lingam (pénisz) izgatása nélkül is 

gyönyörállapotok sorát élheted meg. A test érzékenysége sokszorosára fokozódik, átélheted, ahogy az egész lényed egy hatalmas erogén zónává válik, így a teljes testre kiterjedő eksztázisállapotok léphetnek fel.

MILYEN TANTRIKUS MASSZÁZSRA SZÁMÍTHATSZ FÉRFIKÉNT A TANTRA TEMPLOMBAN?

A tantra azt mondja, hogy egy felébredt nő az, aki beavatja a férfit a szerelem művészetének tudományába. A Tantra Templomban szeretnénk neked ilyen mélyen átalakító élményt adni, a szívbéli, egyben erotikusan áramló érintéseink által. A felébredt erotikus energiákat felemelve egy a hétköznapitól kiterjedtebb gyönyörállapotot, szívbeli kitágulást, a biztonság és a szeretet hosszan tartó, ellazító érzését, vagy akár értelmi csendet, tudati világosságot tapasztalhatsz meg. Masszőrként pedig arra törekszünk, hogy ezt a világot minél inkább megnyissuk számodra.

Kedves érdeklődő látogatók, férfiak és hölgyek. Itt szex nélkül élhetitek meg az erotikus energiák és érzelmek áramlását és ez így sokkal-sokkal több, mint egy sima szeretkezés. Nekem eddig is nagyon fontos volt egy kapcsolatban, hogy érzelmileg adjak, de a tantra masszázs ezt még jobban megerősítette. Ha valaki ezt kipróbálja, akkor fogja csak megérteni, hogy miről is írnak azok, akik itt töltöttek el néhány csodálatos órát. ÖRÖK EMLÉK! – Zoltán „Szultán”

MASSZÁZS ÁRA, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

~ Egy tantra masszázs (kb. 1,5 óra) ára: 40.000 Ft.  Kedvezményesen is kényeztetheted magad, amennyiben bérletet váltasz.
A 3 alkalmas bérlet ára 110.000 Ft, az 5 alkalmas bérlet ára 175.000 Ft.

~ Kérdésed van? Lehetséges, hogy megválaszoltuk ITT a leggyakrabban feltett kérdéseket között.

A FÉRFI TANTRIKUS MASSZÁZS ÉRZÉKI, EROTIKUS ÉS EKSZTATIKUS ÉLMÉNY!
Szeretnéd különleges helyen megtapasztalni azt, amit a férfiak csak kevés százaléka?

Ugye elképzelted már, hogy néz ki egy tantrikus masszázs?
Ha részleteket szeretnél tudni, a
Tantra masszázs menete bejegyzésben írtuk le pontosan, hogy mi fog veled történni, ha eljössz hozzánk – természetesen ez nem minden, van, amit csak személyesen tapasztalhatsz meg!

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata