Lingam masszázs, tantrikus masszázs férfiaknak

A lingam masszázs a tantrikus masszázs része, aminek szakszerű érintése felemelő élmény nyújt egy férfi számára. Azonban mi -egyelőre- ennél is különlegesebb küldetést fogalmaztunk meg! Egy olyan útra hívunk meg Téged,  ahol megmutatjuk a gyönyör különböző, széles perspektíváját a nemi szerved érintése nélkül. Elképzelted már valaha, hogyan lehetséges ez?
lingam masszázs Budapesten a Tantra Templomban, tantrikus masszázs férfiaknak

FÉRFIAK TANTRA MASSZÁZSA

A tantrikus masszázs egy mélyen érzéki és meghitt, test a testet érintő masszázs (angolul full-body vagy body to body massage), amelyet olajjal végzünk. A masszázs célja, hogy feloldja az esetleges szexuális feszültségeket, továbbá hogy segítsen megélni az erotika és intimitás kifinomult jellegeit.

Míg a férfiak többsége (köztük talán Te is) ma úgy hiszi, hogy az orgazmus az ejakulációhoz kötődik és a nemi szervek ingerlésével váltódik ki, a tantra masszázs során megtapasztalhatod, hogy a lingam (pénisz) izgatása nélkül is gyönyörállapotok sorát élheted meg. A test érzékenysége sokszorosára fokozódik, átélheted, ahogy az egész lényed egy hatalmas erogén zónává válik, így a teljes testre kiterjedő eksztázisállapotok léphetnek fel.

LINGAM SZÓ EREDETE, JELENTÉSE

A lingam szanszkrit eredetű szó, jelentése: „fényoszlop” , ami a férfi nemi szervet, a péniszt foglalja magában. Hisszük azonban, hogy mielőtt egy férfi a “fényoszlopával” bánni tudna, a fényt kell érzékelnie az egész testében…

LINGAM MASSZÁZS NÉLKÜL IS TELJES A MASSZÁZS ÉLMÉNYE A TANTRA TEMPLOMBAN

A tantra azt mondja, hogy a férfi boldogsága a nőn keresztül tapasztalható meg, másképpen egy felébredt nő az, aki beavatja a férfit a szerelem művészetének tudományába. A Tantra Templomban szeretnénk neked ilyen mélyen átalakító élményt adni, a szívbéli, egyben erotikusan áramló érintéseink által. A felébredt erotikus energiákat felemelve szívbeli kitágulást, a biztonság és a szeretet hosszan tartó, ellazító érzését, vagy akár értelmi csendet, tudati világosságot tapasztalhatsz meg. Masszőzként arra törekszünk, hogy ezt a világot minél inkább megnyissuk számodra.
Kedves érdeklődő látogatók, férfiak és hölgyek. Itt szex nélkül élhetitek meg az erotikus energiák és érzelmek áramlását és ez így sokkal-sokkal több, mint egy sima szeretkezés. Nekem eddig is nagyon fontos volt egy kapcsolatban, hogy érzelmileg adjak, de a tantra masszázs ezt még jobban megerősítette. Ha valaki ezt kipróbálja, akkor fogja csak megérteni, hogy miről is írnak azok, akik itt töltöttek el néhány csodálatos órát. ÖRÖK EMLÉK! – Zoltán „Szultán”

MASSZÁZS ÁRA, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

~ Egy tantra masszázs (kb. 1,5 óra) ára: 30 000 Ft.  Kedvezményesen is kényeztetheted magad, amennyiben bérletet váltasz. A 3 alkalmas bérlet ára 80 000 Ft, az 5 alkalmas bérlet ára 120 000 Ft.

~Kérdésed van?… Lehetséges, hogy megválaszoltuk ITT a leggyakrabban feltett kérdéseket között.

A FÉRFI TANTRIKUS MASSZÁZS ÉRZÉKI, EROTIKUS ÉS EKSZTATIKUS ÉLMÉNY!
Szeretnéd különleges helyen megtapasztalni azt, amit a férfiak csak kevés százaléka?

Bizonyára már elekezdtél fantáziálni róla mi fog történni veled, ha eljössz hozzánk, ezért a  Tantra masszázs menete  bejegyzésben pontosan leírtuk, mi fog veled történni, ha a fenti gombra kattintasz… természetesen ez nem minden, vannak titkok, amelyeket még nem árulhatunk el! 🙂

Hívj minket és foglalj időpontot!

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata

Share This