Jóni masszázs, tantrikus masszázs nőknek

A jóni masszázs a tantrikus masszázs része, így ezen oldal célja, hogy rövid, de átfogó ismeretet adjon számodra a tantra masszázs teljes női vonatkozásáról és ennek a csodás megtapasztalásnak a lehetőségéről.
jóni vagy yoni masszázs Budapesten a Tantra Templomban, tantrikus masszázs nőknekknak

NŐK TANTRA MASSZÁZSA

A tantrikus masszázs egy intim, bizalmi légkörben zajló érzéki masszázs, amely segít, hogy ellazulj, hogy kiengedd a testedben összegyűlt feszültségeket, ezáltal megtapasztald lényedben a szabad energiaáramlást. Masszőrként segítünk feloldani a benned létrejött energetikai blokkokat, amelyek akadályozzák nőiséged megélését és gátat szabnak érzékiséged kiteljesedésének.

A nők erotikus kiteljesedését számos tényező akadályozhatja: a társadalmi normák, a családi minták, a negatív, csalódással járó kapcsolati és szexuális élmények mind a nők bezárkózásának irányába hatnak, de a gyermekvállalással járó anya-szerep sem könnyíti meg a nőiség megélését és kibontakoztatását. A tantra masszázs során mi egy védett, támogatott teret biztosítunk arra,
hogy szabadon, gátlások nélkül felfedezhesd tested eksztatikus, orgazmikus jellegét, segítünk abban, hogy a maga teljességében megélhesd nőiségedet, érzékiségedet.

JÓNI (YONI) MASSZÁZS EREDETE

A yoni (magyarul jóni) szanszkrit eredetű szó, amelynek a jelentése „Szent templom”. Az elsődleges női nemi (külső és belső) szerveknek az összefoglaló neve. A yoni szakrális, ugyanakkor tudatos és energiát áramoltató érintése több ezer évvel korábbra,  az ősi keletre nyúlik vissza.

JÓNI MASSZÁZS A TANTRA TEMPLOMBAN

A jóni masszázs a tantrikus masszázs vége, ami az érzéki és erotikus energiák felébresztése után következik. Fontos azonban, hogy az érzéseid függvényében Te döntésed lesz, hogy szeretnéd-e igénybe venni. Függetlenül attól, hogy hol masszírozunk, mi minden esetben tradicionálisan szent módon érintünk Téged! Legyen az a tested, ami a lelked temploma, vagy a jónid a „Szent Templomod”.
Az ősi tantrikus felfogásban a nő személyesíti meg a mindenséget teremtő és éltető energiát, a kreativitást sugárzó érzékiséget.  Mi minden nőre, ezért Istennőként tekintünk, és teljes odafigyeléssel, tisztelettel és csodálattal masszírozunk.

A Tantra Templomba lépve biztonságos, békés térbe érkeztem. Férfi segítőm szeretettel fogadott, és finoman, saját ritmusomnak megfelelően készített fel a masszázsra. A folyamat valóban rólam szólt… tisztelettel érintett masszőröm, mozdulatai egyszerre voltak lágyak és magabiztosak. Segített feloldódni, megnyílni, mindvégig tartotta nekem a teret ahhoz, amit éppen megtapasztaltam és átéltem. Lágyan áramolt velem, és szeretettel segített át azon a ponton, amikor nehéz emlékek lenyomatai oldódtak ki testemből és lelkemből. Nem siettetett, nem éreztem felőle elvárásokat… egyszerűen jelen volt velem. – N.

MASSZÁZS ÁRA, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

~ Egy tantra masszázs (kb. 2 óra) ára: 40.000 Ft. A 3 alkalmas bérlet ára 110.000 Ft, az 5 alkalmas bérlet ára 175.000 Ft.

~ Te választasz, hogy masszázsodhoz férfi vagy női masszőrt szeretnél, továbbá  Te döntöd el azt is, hogy szeretnél-e tantra masszázs keretében jóni masszázst (yoni masszázst).

~Számos kérdés fogalmazódhat meg benned… leggyakrabban feltett kérdéseket  ITT  gyűjtöttük össze és válaszoltuk meg számodra. 

A NŐI TANTRIKUS MASSZÁZS EGYBEN FELOLDÓ, ÉRZÉKI ÉS EKSZTATIKUS ÉLMÉNY!
Szeretnéd megtapasztalni csodás hatását egy különleges helyszínen?

Számunkra fontos, hogy már az első pillanattól kezdve biztonságban érezhesd magad, ezért a  Tantra masszázs menete  bejegyzésben pontosan leírtuk, mi fog veled történni, ha a fenti gombra kattintasz! 🙂

Amennyiben további információt szeretnél, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot. Telefonon és emailen keresztül is örömmel válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésedre.

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata