Tantrikus beavatás

A beavatás egy olyan tett vagy szertartás, amelynek során a misztériumok megértésébe nyerhetünk bebocsátást. A fejlődés a tudat fokozatos kitágulását hordozza magában. Átlépve a misztériumok kapuját, lehetővé válik ez a kitágulás, és egy mélyen átalakító folyamat indul el a beavatottban, amely –ha az illető megfelelő átlényegítéssel és tudatossággal vesz részt a beavatáson– nagymértékben képes megváltoztatni életét.

BEAVATÁS A TUDÁSRA VÁGYÓKNAK

A tantrikus beavatás egy olyan speciális beavató program, amelyben – fellibbentve a misztériumok fátylát – betekintést kapsz bizonyos tantrikus tanításokba és összefüggésekbe egy elméleti háttérképzés és egy speciális masszázs segítségével. Ezeknek az összefüggéseknek a mély megértése egy olyan tudáshoz juttat hozzá, amelyet alkalmazva képessé válhatsz arra, hogy tudatosan változtass az életminőségeden; megértheted azokat a belső folyamataidat, amelyek a külvilágban tükröződve befolyásolják a látszólag rajtad kívül álló helyzeteket, ezáltal pedig képessé válhatsz arra, hogy tudatosan alakítsd az életed. Segíteni tud Téged a mindennapjaid jobbá tételében, legyen szó párkapcsolatról, a munka világáról vagy épp spirituális fejlődésedről.

Amennyiben nemcsak élményt, de tudást is szeretnél, jelentkezz masszázs szemináriumunkra!

Mire számíthatsz a tantrikus beavatás során?

A teljes program 7 beavatási szintet foglal magában, így 7 különálló alkalomból áll. Minden alkalom a következőképpen épül fel:

  • Egy 1 órás elméleti képzésben részesülsz a tematikának megfelelő témából (tantrikus alapelvek, összefüggések)
  • Megtanulsz egy, az elméleti képzéshez szorosan kapcsolódó tantrikus technikát, amelyet a későbbiekben otthon, egyedül is gyakorolhatsz
  • Az elméleti képzést követő speciális masszázs során, amely jellegében szorosan az adott elméleti tematikához kapcsolódik, pedig a gyakorlatban tapasztalhatod meg az előzőleg elméletben bemutatottakat. Az elméleti képzés és a gyakorlati megtapasztalás kölcsönösen támogatják egymást: a háttértudás birtokában sokkal tudatosabbá válhatsz az élmény befogadására, jobban megértheted a masszázs során zajló folyamatokat, másrészről pedig a gyakorlati megtapasztalás segíti, hogy az elmélet ne csak elmélet maradjon, hanem ténylegesen átéld annak valóságát, a saját megélésen keresztül hitelesítsd annak érvényességét.

A 7 lépcsős program egy speciális tematikát követ, mely úgy van felépítve, hogy segítse a megértést és lehetővé tegye a fokozatos elmélyülést és önismeretet. Ha elindulsz ezen az úton, nem kell a teljes program mellett elköteleződnöd, dönthetsz akár úgy is, hogy egy vagy néhány alkalmon veszel részt; az egyes alkalmak az adott beavatási szintnek megfelelően önmagukban is teljes értékűek. Viszont, ha úgy döntesz, hogy szisztematikusan, több alkalmon keresztül mélyíted el a tudásod és a megtapasztalásod, mivel a különböző szintek egymásra épülnek, ezért mindig csak a sorban következő beavatáson lehet részt venni.

A beavatási folyamat hét lépcsője

  1. A rezonancia törvénye és annak alkalmazása a saját életkörülményeink alakítása érdekében. Az emberi lény szubtilis struktúrája (csakrák, burkok), saját valóságunk érzékelése
  2. Erotikus szerelmi kontinencia: teremtő potenciálunk megismerése és jótékony felhasználása. A magmegtartás és a letöltődés nélküli orgazmus jótékony hatásai
  3. Bevatás a Shakti erejébe: az energia természetének megértése
  4. Éberség és relaxáció, mint az energiák uralásának két tantrikus kulcseleme. Hogyan váljunk ellazulttá az éberség elvesztése nélkül, és hogyan váljunk éberré anélkül, hogy elveszítenénk a teljes ellazultság állapotát.
  5. Beavatás a Vira állapotába: a polaritás elvének megértése mentén a férfiasság/nőiesség felébresztése lényünkben
  6. A multiorgazmusos lét: a különböző orgazmus típusok és az általuk elérhető tudatszintek
  7. Szakrális szexualitás: a szeretkezés mint spirituális eszköz és szakrális művészet. A tantrikus szeretkezés lépései

A BELSŐ ÁTALAKULÁS ÉS ÖNMEGISMERÉS ÚTJA

Beavatási alkalmaink nem csupán egy egyszeri élményt adnak, hanem egy nagyon izgalmas, mély, belső átalakulási folyamatot segítenek elő, amely során egy új dimenzió nyílik meg a beavatott számára. A 7 beavatás nagyon részletesen elmagyaráz bizonyos tantrikus alapelveket, lehetővé téve, hogy közvetlen tapasztalatot szerezz a tantra világáról, és olyan törvényszerűségeket érts meg mélyrehatóan, amelyek egy nem is várt, nagyon komplex átalakulási, fejlődési folyamatot tesznek lehetővé.

A beavatás tehát egy olyan folyamat, amely a megismerés, kiteljesedés iránti vágyból fakad és az átalakulás iránti szomj motiválja. Ha ezek Benned is élnek, akkor tudjuk, hogy Neked való ez a program.

Készen állsz a belső átalakulásra?

A beavatások ára: 55 000 Ft/beavatás

Amennyiben párban (akár kedveseddel, akár egy barátoddal közösen) szeretnétek elmélyülni a tantra alapvető princípiumaiban, van lehetőségetek együtt is részt venni a beavatásokon. Ez esetben az elméleti részen közösen vesztek részt, míg az azt követő gyakorlati rész, a masszázs, egy időben, de külön-külön történik mindkettőtök számára.

Páros részvétel esetén kedvezményt biztosítunk számotokra, így kettőtöknek egy beavatási alkalom ára: 95 000 Ft.

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata