Tantra masszázs menete

Hogy jobban el tudd képzelni, hogyan is zajlik egy tantra masszázs, az alábbiakban részletesen leírjuk, mi történik akkor, amikor a Tantra Templomba ellátogatsz.

IDŐPONT FOGLALÁSA

Először is, még mielőtt eljönnél hozzánk, kérjük, már az időpontegyeztetéskor (amelyet telefonon vagy emailben egyaránt megtehetsz) jelezd, hogy férfi vagy női masszőrt szeretnél. Mivel a férfiakat csak női masszőrök masszírozzák, így a döntés ezen súlya rájuk nem hárul. 🙂 Nőként ellenben választhatsz, hogy férfi vagy női masszőrt preferálsz, annak függvényében, hogy hogy érzed, milyen nemű masszőr tudja aktuálisan leginkább elősegíteni blokkjaid oldását, kinek tudsz megnyílni igazán. 

MEGÉRKEZÉS, BESZÉLGETÉS, NE FELEDD, ITT MINDEN RÓLAD SZÓL!
Miután megérkezel, masszőröddel a masszázs előtt lehetőséged van beszélgetni: kérésedre szóban is elmondjuk az itt leírtakat, hogy mi fog történni, mire számíthatsz a masszázs során, át tudjuk beszélni a Téged érdeklő részleteket.
Bármilyen igényed van, azt habozás nélkül jelezd nekünk. Akármilyen kérdés merül fel benned a masszázzsal kapcsolatban, tedd fel nyugodtan. Ne feledd, itt minden Rólad szól, tehát nem kell semmit sem magadban tartanod és nem is kell semminek sem megfelelned. Ez ugyanúgy vonatkozik a beszélgetésre, mint magára a masszázsra.
ZUHANY – MASSZÁZS KEZDETE
A beszélgetés után, ha már készen állsz a masszázsra, le tudsz tusolni (törölközőt, tusfürdőt biztosítunk számodra), és kényelmesen el tudsz helyezkedni a masszázshelyiségben a matracon, ha Te is úgy érzed, immár meztelenül. Mi, masszőrök, alsóneműt viselünk a masszázs során, ezáltal is elősegítve, hogy bőrünk és szívünk minél közvetlenebb módon kapcsolódjon a tiéddel.
(Aki jógával vagy energiagyógyászattal foglalkozik, az tudja, hogy a bőr a szívenergiákhoz kapcsolódó szerv –mellesleg, talán nem is olyan véletlenül, az emberi test legnagyobb szerve.)

TANTRA MASSZÁZS

A masszázs olajjal történik, teljesen természetes, minőségi olajokat használunk, amelyek semmilyen hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaznak, ezért biztosan nem irritálják bőrödet.
A masszázs során egész tested megmasszírozzuk, határozott, erősebb mozdulatokat és finom simogatásokat
váltogatva egymással. A kezelés oldja a szabad energiaáramlást gátló feszültségeket, ezáltal ellazít, valamint ezzel párhuzamosan felpezsdít, ébreszti a szexuális energiákat, mégpedig oly módon, hogy azok ne a nemi szervekre összpontosuljanak, hanem áthassák tested egészét. Így megtapasztalhatod lényed valódi érzékiségét, kifinomult orgazmikus jellegét. 

FÉRFIAK TANTRA MASSZÁZSA
Mivel férfiak esetében a nemi szerv érintése túlságosan erre a területre fókuszálja az energiákat, ezért az ő
esetükben a masszázsnak nem része a lingam masszázs (lingam: a pénisz szankszkrit neve). Bár férfiként lehet, hogy úgy gondolod, hogy ebben az esetben nem is élheted át az extázis állapotát, mi arra buzdítunk, hogy legyél nyitott az új megtapasztalásokra. Ezáltal válhat ugyanis lehetővé, hogy a megszokott, egy területre összpontosuló, nagy intenzitású, de gyorsan lecsengő és maga után sokszor inkább ürességérzést hagyó orgazmus helyett egy sokkal áthatóbb, mélyebb, belső harmóniát teremtő, beteljesítőbb állapotot élhess át.
NŐK TANTRA MASSZÁZSA, JÓNI MASSZÁZS
Mivel a női orgasztikus viselkedés (hacsak nem alakult ki “inkorrekt” minta) nem energiavesztéssel, hanem éppenhogy energiatöltődéssel jár, ezért a női vendégeink számára nyújtott masszázs magában foglalja a jóni
masszázst (yoni masszázs, yoni: a hüvely szankszrit neve) is. Természetesen ha még nem állsz készen egy ilyen mély intim megnyílásra vagy az éppen aktuális állapotod ezt nem kívánja, akkor a jóni masszázs helyett egyszerűen hosszabban masszírozzuk tested többi részeit. Bármikor nyugodtan jelezd nekünk, hogy mit
kívánsz inkább, milyen élménybe szeretnél még mélyebben belemenni vagy mit szeretnél éppen leállítani: a masszázs Érted történik, tehát úgy alakítjuk, hogy mindvégig érezd a biztonságot, a szeretetet, amely közegben megnyílhatsz, ahol átadhatod magad.
MASSZÁZS IDŐTARTAMA – JAVASLAT A MASSZÁZS VÉGEZTÉVEL
Férfiak esetében a masszázs körülbelül másfél, nők esetében (a jóni masszázs miatt) mintegy két órán keresztül tart. A masszázs után az átélteket megbeszélheted masszőröddel; amennyiben kérdések
merültek fel benned a masszás során megtapasztaltakkal kapcsolatban, azokat nyugodtan tedd fel nekünk, igyekszünk mindegyikre választ adni.

Azt ajánljuk, hogy a masszázs után közvetlenül ne zuhanyozz le, jó, ha a létrejött energetikai állapotot nem
“mosod le” magadról, hanem hagyod azt minél tovább, minél erőteljesebben hatni.
Éppen ezért azt javasoljuk, hogy időpontot is már úgy egyeztess velünk, hogy lehetőleg ne kelljen majd elrohannod a masszázs után, figyelmedet ne kelljen rögtön visszahoznod egy másik tevékenységre.
Hagyj időt magadnak, hogy az új tapasztalatok, élmények leülepedhessenek, beépülhessenek lényedbe,
felszabadítva, gazdagítva, kiteljesítve azt.

CSODA ÉS KEGYELEM, HÁLA NEKED!

Minden egyes alkalommal számunkra, masszőrök számára is egy csoda és kegyelem, hogy részesei lehetünk ennek a folyamatnak, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egy új világ nyíljon meg és bontakozzon ki számodra. Sok-sok szeretettel várunk erre a mágikus utazásra.