A múlt hét kedden délelőtt jártunk nálatok a párommal. Izgultam, mert bár sokat olvastam a témában mielőtt elmentünk hozzátok, ilyen jellegű élményben még nem volt részem.
Nagyon különleges volt amit kaptunk tőletek. Amit ott átéltem abban a pár órában az is nagyon jó volt, de ami utána történt és történik, az valami egészen más.

Nem mondom azt, hogy másnaptól megváltozott az életem, de attól a pillanattól, ahogy kiléptünk az ajtón elkezdett változni az életem. Először nagyon szomorú lettem, kicsit sírtam is, de mivel nyilvános helyen voltunk, ezt nem tudtam elengedni. Estére elkezdtem felszabadulni, a mindig aggódó görcsös ember, aki vagyok elkezdett lazulni. Megtaláltam azt, ami kell nekem, hogy a hétköznapokat ne egy görcsként éljem meg, és este úgy aludjak el, hogy, ezt a napot is túléltem.

Hosszú út áll még előttem, tudom, hogy még mennem, vagy mennünk kell hozzátok, de látom a fényt az alagút végén, hogy a tantra által sikerül egy sokkal jobb lelki életet élnem, amit hiszek, hogy a testi életemre is kihat majd. „Mellékhatásként” a szexuális életünk is sokkal jobb lett, ami előtte sem volt rossz, de mindig vannak fokozatok 🙂

Végül a párom egy mondatával szeretnék búcsúzni: – Ha te ilyen vagy ennek a masszázsnak a hatására akkor mindig járjál!

Szép napot nektek!

Évi