Masszázs szeánsz

Masszázs szeánszunk valójában egy szertartásos keretbe ágyazott tantrikus masszázs, amelyben a tényleges masszázst egy különleges felkészüléssel egészítjük ki. Ez a speciális ráhangolódás segíti, hogy a masszázs jótékony hatásait minél inkább be tudd fogadni: támogatja az energetikai megtisztulást, segít, hogy minél inkább át tudj lényegülni – hogy váltani tudj, megérkezz a hétköznapi banalitás világából az emelkedett szakralitás terébe, felfedezd, hogy az mindvégig Benned volt, Benned van.
Amikor ezt tudatosítod, ténylegesen megérzed, átéled, akkor a masszázst is már egy sokkal emelkedettebb állapotban tudjuk elkezdeni. Hiszen a közös ráhangolódás segíti az önmagunk és egymás isteni jellegihez való kapcsolódást, az érzékek felébresztését, a férfi-női polaritás csodájának megélését, valamint a szívbeli megnyílást. Mindezek lehetővé teszik, hogy a tantrikus masszázs jótékony, felemelő hatásait a lehető legteljesebb mértékben be tudd fogadni.

jóni vagy yoni masszázs Budapesten a Tantra Templomban, tantrikus masszázs nőknekknak

MASSZÁZS SZEÁNSZ A TANTRA TEMPLOMBAN

A masszázs szeánsz során a tantrikus masszázst egy szertartásos gyakorlat vagy ritualisztikus tisztítás előzi meg, attól függően, hogy masszőröd melyikről érzi, hogy az a masszázsra való közös ráhangolódást a leginkább támogatni tudja. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mi, masszőrök, ezt a ráhangolódást természetesen egyénileg, egyébként is megtesszük a masszázs előtt; minden egyes masszázst egy hosszabb ritualisztikus felkészülés előz meg. A masszázs szeánsz keretében viszont lehetőséget kínálunk arra, hogy Te is részt vegyél ebben az átlényegülési folyamatban; hogy minél inkább rá tudj hangolódni az emelkedett isteni jellegekre, fel tudd ébreszteni magadban a kötetlen szeretet és a kifinomult erotika állapotát, meg tudj nyílni azok befogadására.

A masszázs szeánsz keretében masszőröd az öt különböző ráhangolódó program közül választ egyet, amelyek többféle célt szolgálhatnak: az energetikai megtisztulást; az átlényegülést; a szívbeli megnyílást; az érzékiség felébresztését; vagy éppen az intimitás elmélyítését. Mivel masszőröd mindig Rád és a jelen pillanatra hangolódva dönti el, hogy melyik szertartás támogatja leginkább ott és akkor a közös felkészüléseteket, ezért arra kérünk, hogy egyszerűen hagyd magad meglepni, érkezz minél nyitottabban, elvárások nélkül. Tudjuk, hogy ez nem mindig egyszerű, éppen ezért tudd, hogy hálásak vagyunk a bizalmadért és igyekszünk a tőlünk telhető legteljesebb odaadással viszonozni azt.

MASSZÁZS ÁRA, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A masszázs szeánsz időtartama 2 óra, ára: 50.000 Ft.

Ha egy különleges ráhangolódásra vágysz a masszázsod előtt…

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata