Masszázs oktatás

Ha megfogott a tantrikus masszázs csodálatos világa, és Te magad is szeretnéd elsajátítani, hogyan tudsz másokat megajándékozni ezzel a különleges élménnyel, akkor Neked ajánljuk komplex tantrikus masszázs oktatás programunkat. Az általunk nyújtott masszázs oktatás keretében nem csak belekóstolhatsz a tantrikus masszázs adásának rejtelmeibe, de szisztematikusan elmélyülhetsz abban, hogy hogyan teremtheted meg azt a közeget, amely az általad megmasszírozott személyt a lehető leginkább támogatni tudja abban, hogy a masszázson keresztül megtapasztalja azokat a jótékony hatásokat, amelyekre lényének aktuálisan szüksége van.

MIRŐL SZÓL A MASSZÁZS OKTATÁS ?

Bár természetesen sok masszázstechnikai információt is átadunk, szeretnénk hangsúlyozni, hogy azt a megközelítést képviseljük, amely szerint a tantrikus jellegű masszázs „eredményessége” sokkal kevésbé a technikán, mintsem a belső hozzáálláson, a megfelelő attitűdön múlik –így ennek kialakítására az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk.

Hiszen a masszázs eredménye nem abban mutatkozik meg, hogy mennyire hozhatóak létre azok az állapotok, amelyeket a masszőr el szeretne érni, hanem éppen abban, hogy mennyire tud minden önös érdektől, előre meghatározott céltól mentesen, teljesen önzetlenül jelen lenni a folyamatban; mennyire képes a megmasszírozott személy lényére, annak valódi belső igényeire ráhangolódni.

Önmagát megnyitni, átadni; és saját magán keresztül lehívni és átengedni azokat a tiszta, emelkedett energiákat, amelyek a megmasszírozott felet hozzásegítik lényének harmonizálásához, a kiteljesedés megéléséhez, saját Lelkéhez való kapcsolódáshoz.

Önzetlenül megajándékoznál másokat egy tantrikus masszázzsal?

A MASSZÁZS OKTATÁS FELÉPÍTÉSE

Tantrikus masszázs oktatás programunk 3 modulból áll, 3 x 2,5 órás oktatást jelent. Minden oktatási alkalmon a Tantra Templom két masszőre kísér Téged a folyamatban: az egyikük oktatóként vesz részt, instruál, míg a másikuk „modellként” van jelen, azaz rajta gyakorolsz, és  ő visszajelzéseivel támogatja tanulásodat, fejlődésedet.

Ezen három oktatási alkalom keretében átfogó jelleggel sajátíthatod el a tantrikus természetű masszázs alapjait:

 •  a tantrikus masszázs jellege, célja
 •  hogyan érdemes előkészítened a tantrikus masszázsnak teret adó közeget
 •  milyen eszközök használhatóak, hogyan válassz masszázs-, illetve illóolajat
 •  mit jelent a tantrikus masszázs végzéséhez szükséges csatorna-állapot
 •  hogyan hozhatod létre a tantrikus masszázs végzéséhez szükséges attitűdöt, a megfelelő belső hozzáállást
 •  a megmasszírozott személyre való ráhangolódás
 •  mitől válik tudatossá az érintés
 •  a különböző érintéstípusok hatásai
 •  a test hátulsó és elülső oldalának masszázsa, hogyan érintsd a test különböző részeit
 •  masszázsfogások, masszázstechnikák
 •  néhány jelentősebb energetikai pont bemutatása
 •  milyen sorrendben építsd fel a masszázs elemeit
 •  a masszázs lezárása

A teljes 3 modulos masszázs oktatás program ára egy összegben fizetve: 160 000 Ft , modulonként fizetve: 65 000 Ft / modul. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A MASSZÁZS OKTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

Természetesen a masszázs oktatás kapcsán felmerült bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk telefonon és emailben is, tapasztalatból tudjuk azonban, hogy vannak gyakran felmerülő témák, amiket itt most összegyűjtöttünk. Ezért kérjük, mielőtt jelentkeznél masszázs oktatásra, mindenképpen olvasd el az alábbiakat.

Részletes információk

 • Mivel mindenhol kicsit másképpen értelmezik a tantrikus masszázs fogalmát, ezért mielőtt masszázs oktatásra jönnél hozzánk, szükséges, hogy legalább egyszer részt vegyél egy tantrikus masszázson, amit Te magad kapsz a Tantra Templomban, hiszen így válik egyértelművé, hogy az oktatás során mit is fogsz tanulni. Azaz mielőtt Te magad megtanulnád a tantrikus masszázs adását, kérjük, gyere el hozzánk előbb úgy, hogy befogadó félként megtapasztald a tantrikus masszázs kapását. Ez a későbbiekben azt is nagyban segíti, hogy masszázst adóként empatikusan rá tudj hangolódni a masszázst befogadó fél állapotára.
 • Férfiként a nők tantrikus masszázsát tanulhatod meg nálunk. Nőként lehetőséged van mind a férfiak, mind a nők masszázsának megtanulására, de egy oktatási program keretében csak az egyik nem masszázsát oktatjuk. Ha nő vagy, azt javasoljuk, hogy először a férfiak masszázsát tanuld meg, majd ha abban elmélyedtél, akkor ajánlott a nők masszázsának megtanulása.
 • A masszázs oktatásnak NEM része a nemi szervek masszázsa, azaz a yoni vagy a lingam masszázs oktatása.
 • Természetesen minden oktatási alkalmon lehetőséged van feltenni a masszázshoz, a masszázs oktatáshoz kapcsolódó kérdéseidet, ezeket sorra megbeszéljük. Kérjük azonban, hogy ha általánosabb vagy más területet érintő kérdéseid vannak (pl. tantrával, tantrikus szeretkezéssel, magmegtartással, erotikus szerelemi kontinenciával, orgazmussal, stb. kapcsolatban), akkor vagy válaszd tantrikus beavatási programunkat, amelynek keretében egy elméleti képzésben is részesülsz ezekben a témákban, vagy gyere el külön egy konzultációra. Az oktatás során ugyanis ténylegesen arra szeretnénk fókuszálni, hogy minél jobban el tudj mélyedni a masszázs adásának elsajátításában.  
 • A masszázs oktatási program 3, egymásra épülő modulból áll, nem kínálunk egy alkalmas (egy modulos) oktatást. Természetesen lehetőséged van úgy dönteni, hogy csak egy vagy két modulon veszel részt, akkor az oktatási anyagnak az adott részét tudod elsajátítani. A 3 modul teljesen lefedi az egész oktatási anyagot, jellemzően nincs szükség további oktatási alkalomra. Amennyiben viszont úgy érzed vagy úgy érezzük, hogy érdemes lenni még egy alkalmat tartani, akkor azt külön megbeszéljük. Általában viszont nem az oktatási alkalmak számát, hanem a gyakorlások számát érdemes növelni.
 • Azt kérjük ugyanis, hogy az egyes oktatási modulok között mindenképpen legalább egyszer (de ha tudsz, akár többször) önállóan is gyakorolj: kérd meg egy arra nyitott barátodat, ismerősödet, kedvesedet, hogy az adott oktatási alkalmon elhangzottakat, megtapasztaltakat „ki tudd próbálni” rajta, hiszen a gyakorlás által válsz Te is egyre magabiztosabbá, találod meg önmagadat a masszázs folyamatában. Másrészt gyakorló partnered visszajelzései is segítenek, hogy kialakítsd a leginkább megfelelő hozzáállást, érintési erősséget, stílust. Mint minden, a tantrikus masszázs megtanulása is egy folyamat. Minél több figyelmet, időt, energiát szentelsz neki, annál jobban el tudsz mélyedni benne.
 • Ha a modulok között nem tudnál saját magad gyakorolni, nem találsz gyakorló partnert, akkor, csakis ebben az esetben, lehetőséged van a Tantra Templomban egy masszőrrel közösen végezni a gyakorlást. Ebben az esetben viszont minden gyakorló alkalomért plusz, egy általunk nyújtott masszázsnak megfelelő díjazást számolunk fel (hiszen ugyanannyi időre lefoglalja a masszázs termet és a masszőrt is, mint egyébként egy általunk nyújtott masszázs). Ezért ténylegesen azt javasoljuk, hogy ha van rá módod, akkor elsősorban ismerősi körödben keress gyakorló partnert; ez egyrészt azt jelenti, hogy a gyakorló masszázs nem a Tantra Templomban fog zajlani, tehát ki kell alakítanod, meg kell teremtened a helyszínt, a közeget (amelynek elsajátítása ugyanúgy szükséges a masszázs adásához), másrészt pedig minél több emberrel gyakorolsz, annál rugalmasabbá válsz, annál könnyebben rá fogsz tudni hangolódni  később bárkire, akinek masszázst adsz.
 • Az általunk nyújtott masszázs oktatás nem minősül hivatalos masszőr képzésnek, ennek megfelelően nem is adunk róla tanúsítványt vagy végzettséget igazoló oklevelet. Hangsúlyozzuk, hogy egyáltalán nem hivatásos masszőrök képzése a célunk. Ha hivatásos masszőrként jönnél a Tantra Templomba, hogy bővítsd ismereteidet, látókörödet, akkor arra kérjük, hogy amikor felveszed velünk a kapcsolatot, jelezd ezt, és ebben az esetben a Tantra Templom koordinátorával egyeztetheted a részleteket.
 • Kiknek ajánljuk a masszázs oktatást? Masszázs oktatási programunkat azoknak ajánljuk, akik már átélték, hogy mennyire mélyen átalakító, mennyire sokat adó, felemelő tud lenni egy tantrikus masszázs, és felébredt Bennük a vágy, hogy ők maguk is hozzájáruljanak ahhoz, hogy mások is átélhessék ezt a csodát. Ha Benned is megszületett az önzetlen adás e módon való kifejezésének vágya, kedves ismerőseid vagy akár jövőbeli párod felé, akkor sok szeretettel várunk a masszázs oktatáson.
 • Amennyiben jelenleg is párkapcsolatban élsz, és elsősorban pároddal közösen szeretnéd felfedezni ezt a világot, a célod, hogy elmélyítsd, megújítsd a kettőtök közötti szeretetet és intimitást, akkor a pároknak szóló masszázs oktatási programunkban várunk Téged, Benneteket szeretettel.

 

Szeretnéd elsajátítani a tantra masszázs adásának képességét?

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata