Masszázs oktatás pároknak

Megéltétek már a tantrikus masszázs csodálatos és leírhatatlan élményét? Megtapasztaltátok a szeretetnek, intimitásnak és érzékiségnek ezt a teljesen új dimenzióját? Szeretnétek, ha ezt az élményt otthon közösen is újra tudnátok élni, és meg tudnátok egymást ajándékozni mindazzal a gyönyörrel és szépséggel, amelyben külön-külön részesültetek a tantrikus masszázs során?

MIRŐL SZÓL PÁROS MASSZÁZS OKTATÁS PROGRAMUNK?

Pároknak szóló masszázs oktatás programunkon keresztül lehetőségetek van közösen megtanulni a tantrikus masszázs alapvető rejtelmeit, ezen keresztül pedig megújítani vagy épp elmélyíteni a kapcsolatotokat. Személyre szabott tanításokat kaptok a tudatos érintésről, a masszázshoz és a masszázson keresztül az egymáshoz való hozzáállásról, a tantra masszázs kereteiről. Az oktatás során megtanuljátok érzékelni és használni az energiákat, megismertek különböző masszázs fogásokat, technikákat, valamint pontokat, amelyek stimulálása segít felébreszteni az erotikus energiákat. 

Ahogyan egyre inkább belemerültök ebbe a világba, útba, úgy tudjátok egyre jobban elsajátítani az egymás iránti odaadó figyelmet, kialakítani az önzetlen adást. A különleges közös megélésekkel, érzéki megtapasztalásokkal, szenvedéllyel stabilizálni tudjátok, illetve képesek lesztek újra meg újra megerősíteni az egymás iránti szerelmet és erotikus lángot. Gyakorlatba ültetve az oktatáson tanultakat egyre mélyebben megismerhetitek egymást, felfedezhetitek egymás és saját magatok eddig nem ismert jellegeit, rejtett csodáit. 

Amennyiben rendszeresen megajándékozzátok egymást a masszázson keresztül, érzékelésetek és empátiátok egymás iránt kifinomodik, amely teljesen új dimenziót nyit meg számotokra, nemcsak a szerelmi életetekben. Kapcsolatotok élővé, lüktető válik, lehetséges lesz, hogy mélyen, a lélek szintjén érzékelni tudjátok egymást – akkor is, ha éppen a hétköznapok rohanó világát élitek. 

Szeretnétek új minőségeket behozni a szerelmi kapcsolatotokba?

PÁROS MASSZÁZS OKTATÁS PROGRAMUNK FELÉPÍTÉSE

Pároknak szóló masszázs oktatás programunk összesen 7 modulból (alkalomból) áll, mindegyik alkalom kb. 2,5 órát ölel át. A program során teljes körűen és részletesen megtanuljátok a tantrikus masszázs alapjait, kifejezetten abból a szempontból, hogy közösen, párként, hogyan ültethetitek azt a gyakorlatba úgy, hogy az a lehető leginkább támogassa kapcsolatokat, azon keresztül elmélyíthessétek, megújíthassátok és kibontakoztathassátok az egymás iránti szeretetet, csodálatot, kifinomult vágyat, erotikus pezsgést.

Az oktatási program részletes felépítése

Az első modul egy bevezető alkalom, amelynek célja, hogy keretet adjon számotokra a tantrikus masszázshoz Bemutatásra kerülnek azok az alapok, amelyek mind a megfelelő külső környezet, mind pedig a nélkülözhetetlen belső állapot megteremtését célozzák meg. Betekintést kaptok abba, hogyan készítsétek elő a tantrikus masszázst, mit készítsetek be, miként alakítsátok ki a masszázshoz szükséges megfelelő teret. Átvesszük, hogyan tudtok legjobban ráhangolódni a masszázsra, milyen belső hozzáállást érdemes kialakítanotok. Emellett gyakorlatokon keresztül nézzük meg, hogyan tudtok minél inkább ráhangolódni egymásra, illetve hogyan tudjátok elmélyíteni az átlényegítést, amely nélkülözhetetlen alapja minden felemelő, kiteljesítő intim kapcsolódásnak. Továbbá ezen az első alkalmon egyszerű gyakorlatokkal kísérve áttekintjük az érintés különböző minőségeit, körbejárjuk a tudatosság és az érintés kapcsolatának témakörét. 

A bevezető, keretező alkalmat 3-3 gyakorlati modul követi, melyek során nőként és férfiként felváltva sorra veszitek a tantrikus masszázs konkrét lépéseit, technikáit, miközben a Tantra Templom egy oktató masszőrének vezetésével masszírozzátok egymást.

Az első gyakorlati modulban a test hátulsó részének masszírozását járjuk körbe (talp és lábfej, lábak és combok, fenék, hát masszázsa). Arra helyezzük a hangsúlyt, hogy nőként miképp tudod párodat abban segíteni, hogy teste minél teljesebb módon felébredjen, valamint milyen módon tudod saját testedet, különböző testrészeidet érzéki módon bevonni a masszázsba. Férfiak esetében pedig leginkább arra fókuszálunk, hogy hogyan tudsz a masszázs során a szívedben összpontosulva, a kedvesedre figyelve maradni, valamint hogy hogyan tudod megteremteni párod számára azt a biztonságos légkört, amelyben ő érzelmileg is teljesen el tud lazulni, minél inkább meg tud nyílni Feléd és a rajtad keresztül érkező energiák számára. 

A második gyakorlati modulban elsajátítjátok a test elülső részének megmasszírozását, sorra véve a különböző testtájékokat (mellkas és mell masszázsa, has masszázsa, combok, tenyér és karok, arc és fej masszázsa). Ebben a modulban kitérünk a szexuális és erotikus energia közötti különbségre, az energiák lefelé és felfelé áramlásának alapvetően eltérő jellegeire. Szó lesz az erotikus energia elosztásának módjairól, valamint az erotika és a szeretet kapcsolatáról.

A harmadik gyakorlati modulban kerül sor a teljes test megmasszírozására, egymáshoz illesztve a korábbi modulok során megtanultakat. Eközben az oktató személyre szóló visszajelzésekkel, további technikai instrukciókkal segíti, hogy minél harmonikusabbá és jótékonyabbá válhasson a kedveseteknek nyújtott masszázs. Ebben a modulban, a teljes test megmasszírozása után, kerül sor a nemi szerv: a yoni (női nemi szerv), valamint a lingam (férfi nemi szerv) masszázsának oktatására is, amennyiben erre igény van részetekről. A nemi szervek masszázsa nem kötelező része a masszázs oktatás programnak, viszont ha szeretnétek, hogy az legyen, ebben az esetben az oktatóval közösen egyeztetitek, hogy ő milyen mértékben érinthet Benneteket a yoni/lingam masszázs oktatása során. Arra törekszünk, hogy minél diszkrétebben, csupán a legszükségesebb mértékben vegyünk részt tevőlegesen ebben a fázisban, és inkább csak instrukciók által segítsük, hogy megtapasztaljátok ennek a nagyon intim masszázsnak a szépségét, mélységét.

Amit a páros masszázs oktatásról még tudni érdemes

Azt javasoljuk és kérjük, hogy mielőtt tovább lépnénk a következő oktatási alkalomra, minden egyes oktatási modul után legalább egyszer (de akár többször is ☺) ültessétek a gyakorlatba otthon az adott modul során megtanultakat. Ez teszi lehetővé ugyanis, hogy a tanultakat ténylegesen a magatokévá tegyétek, valamint az otthoni gyakorlás révén merülnek fel a különböző kérdések is, amelyeket a következő oktatási alkalommal átbeszéhettek az oktatóval. Az általatok feltett kérdések minket, oktatókat is segítenek abban, hogy minél jobban rá tudjunk érezni, hova helyezzük a masszázs oktatása során a hangsúlyokat, mit tárgyaljunk mélyebben, bővebben, illetve mit szükségtelen tovább részletezni.

Ne feledjétek el, hogy a páros masszázs oktatás program Értetek és a kapcsolatotokért van: az egész folyamatban való részvételhez, az oktatási alkalmakhoz és az otthoni gyakorlásokhoz egyaránt úgy érdemes hozzáállni, mint a köztetek levő szeretet, intimitás, érzékiség, erotika elmélyítésére, megújítására tett tudatos szándék kifejezésére. Amennyiben együtt, párban tárjátok fel a tantrikus masszázs világát, az egy hallatlanul izgalmas felfedezéshez hasonlítható, amely során önmagatoknak és egymásnak is újabb és újabb arcait, dimenzióit ismerhetitek meg. Ezáltal egyre inkább meg tudjátok élni az egységet: önmagatokkal és egymással egyaránt. Ez a folyamat új színnel, pezsgéssel tölti meg kapcsolatotokat, új árnyalatokkal gazdagítja a köztetek levő megértést, szeretetet, intimitást. 

Ebben a közös tanulási folyamatban a Tantra Templomnak egy olyan Papnője és/vagy Papja kísér Benneteket végig, aki több éves gyakorlattal rendelkezik a tantrikus masszázs terén, valamint a tantra alapelveit életvitelszerűen is gyakorolja. Így a képzés során lehetőségetek van párkapcsolati témákban is fordulni hozzá, bár kérjük, hogy a fókusz maradjon meg elsősorban mindig a masszázson, hogy minél jobban élni tudjatok ennek az eszköznek a használatával. Amennyiben kifejezetten párkapcsolati kérdésekben mélyednétek el, javasoljuk, hogy jelentkezzetek be konzultációra.

Az első, bevezető alkalom során ha szeretnétek, viselhettek lengébb, laza ruhát, a 3-3 gyakorlati modul során az oktatás viszont meztelenül, illetve fehérneműben történik. 

 

PÁROKNAK SZÓLÓ OKTATÁSUNK VALÓDI ESZENCIÁJA

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez a képzés nem professzionális tantra masszázs oktatás. Kifejezetten azért hívtuk életre, hogy ezen keresztül egy olyan hatékony és csodálatos eszközt, módszert adjunk a kezetekbe, amelynek segítségével átalakíthatjátok, harmonizálhatjátok, elmélyíthetitek párkapcsolatotokat.

Igyekszünk minél autentikusabban közvetíteni Felétek a tantrának a szeretetet, intimitást, erotikát, az egymással való kapcsolódást érintő megközelítését. A masszázs mint eszköz, módszer által pedig lehetővé válik, hogy ezt a tudást ténylegesen alkalmazhassátok, a mindennapokba beillesztve gyakorlatba ültethessétek. Így egy konkrét lehetőség nyílik szerelmi, intim életetek megújítására, felpezsdítésére, mélységeinek felfedezésére.

Mindez azonban csak akkor történik meg, ha a kezetekbe adott eszközt minél jobban megismeritek és ténylegesen hasznájátok is. Bátorítunk Titeket tehát arra, hogy magára az egész oktatási folyamatra is úgy tekintsetek, mint az egymás iránti szeretet, szerelem közös megünneplésére. 

A pároknak szóló teljes, 7 modulos masszázs oktatás programunk ára: 350.000 Ft

Készen álltok, hogy a tantra masszázs világában együtt mélyedjetek el?

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata