Annak ellenére, hogy mióta a tantrikus szerelemről megjelentek magyar nyelvű írások, és én azokat követtem, pártfogoltam, mégsem nagyon tudtam, hogy a tantra masszázskor mire is számíthatok. Teljesen természetesnek tartottam, hogy az első alkalommal férfi masszőrt kérjek. Az ismeretlenség és az a tény, hogy egy számomra teljesen ismeretlen férfi előtt fogok levetkőzni, némi szorongással töltött el – amit az udvarias, intelligens és felettébb csinos masszőr (tantra pap) rövid időn belül feloldott bennem.

Hamar megértettem, hogy a masszázs alatti kapcsolat intimitása ellenére meglehetősen személytelen kell, hogy maradjon. A masszőr férfi nem a személyemet, hanem a bennem lévő Istennőt találta meg és kényeztette, tökéletesen kiszolgálta. Én ezt nem „egyszerű szeretetként”, hanem annál jóval magasztosabb érzésként éltem meg. Nemcsak az alsó csakrák (a gyökér és a szex csakra) aktivitása volt a cél, hanem az energiák eljuttatása a szívhez. És azt gondolom ez megtörtént még akkor is, ha válaszként nem szerelmet és nem hagyományosan feltörő orgazmust éltem meg. De rájöttem, hogy ez az érzés az orgazmusnak egy új minősége, amit csak a tantra által lehet aktiválni.

Az első alkalom után mégis némi hiányérzettel távoztam, mert mint mindenre, erre az érzésre is rá kell tanulni, meg kell szokni. Éppen ezért ez a kényeztetés ismétlésért kiált, és úgy fog igazán beépülni. Kinek is ajánlható a tantra masszázs? Mindenkinek, aki meg akarja tanulni belső energiái új minőségét és a kéj új formáját. Legyen szó nőről vagy férfiról, párban vagy egyedül élőről, fiatalról vagy érettebbről. Csak azoknak nem való, akik valamilyen hagyományos szexuális szolgáltatásra vágynak, és azt hiszik, hogy az elnevezés csak valamilyen más szolgáltatást álcáz.

Nem. Itt valóban templomba lép az ember és valódi papok és papnők várják, tisztelik és kényeztetik.

Edit