A történetem úgy kezdődik, hogy a párom karácsonyra meglepett egy masszázzsal. Persze Ő is ott volt, egy időben masszíroztak minket, de külön-külön. Nagyon szép élmény volt és már akkor feltűnt az a hihetetlen szeretet, odaadás és figyelem, ami a Papnőkből áradt!

Januárban a párom örömmel mondta, hogy (ismét) van egy hihetetlen meglepetése számomra. Decemberben volt egy sorsolás a Tantra Templomban a masszázson részt vett férfiak között és én vagyok a szerencsés, aki megnyert egy 3 órás Szultán masszázst. Szinte szóhoz sem jutottam, olyan hihetetlen volt.
Februárban volt a szülinapom és erre a napra kértem a masszázst is.
Mindenkinek ilyen születésnapot kívánok!!!

Már a megérkezéskor a fogadtatás is nagyon kedves volt. Kicsit beszélgettünk, rózsavízzel ízesített vizet ittam. Ezután egy nagyon érzéki fürdőzés következett két papnővel, majd bevonultunk az egyik szentélybe, ahol nagyon kellemes illat és hangulatos fény fogadott. Ebben a félhomályban kezdett egy erotikus táncba a harmadik Papnő. Nagyon nehéz azt az érzést leírni, amit a három Papnő átadott nekem, ugyanis mindannyian egyszerre masszíroztak. Áradt belőlük a szeretet és minden testrészükkel, simogatták, érintették, masszírozták a testem. Nem is részletezem, maradjon ez meglepetés azoknak, akik még ezután látogatnak el ide.

Egyszerűen felejthetetlen élményben volt részem!!!
A masszázs végén megetettek szőlővel és naranccsal, még jó ideig beszélgettünk és ez a befejezés így tökéletes. Nagyon köszönöm a kedvességüket és azt, amit meg- és átélhettem.

Kedves érdeklődő látogatók, férfiak és hölgyek. Itt szex nélkül élhetitek meg az erotikus energiák és érzelmek áramlását és ez így sokkal-sokkal több, mint egy sima szeretkezés. Nekem eddig is nagyon fontos volt egy kapcsolatban, hogy érzelmileg adjak, de a tantra masszázs ezt még jobban megerősítette. Ha valaki ezt kipróbálja, akkor fogja csak megérteni, hogy miről is írnak azok, akik itt töltöttek el néhány csodálatos órát.

ÖRÖK EMLÉK!

Zoltán „Szultán”