Aromaterápiás illóolajok használata

Kifinomult érzékelésű, illetve kísérletező kedvű vendégeinknek ajánljuk esszenciális olajok használatával kombinált tantrikus masszázsunkat. A Tantra Templomban használt aromaterápiás illóolajokat úgy válogattuk össze, hogy azok a masszázst támogató, jótékony, kifinomult rezonanciaállapotokat erősítsenek fel, illetve afrodiziákum hatásuk révén fokozzák a masszázs során felébredő erotikus állapotokat.

MIBEN SEGÍTENEK AZ ILLÓOLAJOK?

Az illóolajok segítenek fokozni az erotikus energiák intenzitását, ugyanakkor hozzájárulnak, hogy kifinomultabb módon legyél képes érzékelni a benned ébredő éroszt és mélyebb gyönyörállapotokat élhess meg. Emellett képesek különböző jótékony állapotokat előidézni, úgymint az öröm, derű, nyugalom, ellazultság, szeretetet érzése vagy épp az ihletettség állapota. 

Ha szeretnéd felébreszteni és kifinomítani érzékeidet egy-egy speciális állapotra való ráhangolódással, a szubtilis hatásokkal bíró aromaterápiás olajok egy izgalmas, új világot nyithatnak meg számodra.

Fontos neked az érzékeid mélyebb szintű felébresztése?

AZ ILLÓOLAJOK

Az aromaterápiás illóolajok használata bármely masszázs kiegészítéseként igénybe vehető, fokozva annak hatásait. A masszázst megelőzően választani tudsz vagy, amit még inkább javaslunk, az intuíciót követve húzni tudsz egy aromaterápiás kártyát. Minden kártyán egy esszenciális olaj neve áll, az olajhoz pedig egy speciális rezonanciaállapot tartozik, amelyet az olaj használatával erőteljesebben meg tudsz élni a masszázs során. A masszázs előtt egyébként, ha kéred, röviden ismertetjük is az illóolaj jótékony hatásait, így a masszázs alatt akár még tudatosabban irányíthatod a figyelmedet az adott jellegekre, ezáltal felfokozva azok az érzékelését.

Minden a Tantra Templomban használt esszenciális olaj 100%-os tisztaságú. Az általad választott vagy húzott 1-3 féle illóolajat az egyébként is használt teljesen természetes (hozzáadott anyagoktól, mesterséges illatanyagoktól mentes) masszázsolajhoz keverjük, így az aromaterápiás olajok jótékony hatásai szinergikusan hozzáadódnak a tantrikus masszázs kifinomult energetikai hatásaihoz.

MILYEN HATÁSOKRA SZÁMÍTHATSZ AZ AROMATERÁPIÁS OLAJOK ÁLTAL?

Az aromaterápia a különböző növényi részekből (termés, virág, kéreg, gyökér, gyanta, levél, stb.) kivont aromatikus illóolajokkal dolgozik, amely illóolaj az adott növény életerejét rejti magában, tartalmazza annak energetikai információit. Így minden illóolajnak megvan a maga sajátos rezgése, és ennek megfelelően specifikus élettani hatása. Általánosságban elmondható ugyanakkor, hogy az aromaterápiás olajokban őrzött, természetesen kifinomult, jótékony energiák támogatják, felerősítik saját életenergiánkat, támogatják a szervezet öngyógyító képességét, hozzájárulnak lényünk minden szintjének harmonizálásához.

Az általunk választott esszenciális olajok segítenek kiegyensúlyozni az érzelmeket, nyugtatják az idegrendszert, oldják a szorongást, ezáltal segítik az ellazulást a masszázs során. Valamint egyes aromaterápiás olajok frissítő, élénkítő hatással bírnak, amelyek felébresztik a derű és az öröm állapotát; megnyitják a testet és a lelket; vitalizálnak és akár fizikai szinten is képesek erősíteni. Az elsősorban afrodiziákum hatású illóolajok akár vitalizáló, felpezsdítő hatásuk révén, akár közvetlen, erotikus energiákat ébresztő jellegükön keresztül segítik a gyönyörállapotok megélését, fokozását.

 Ha szeretnél mélyebben, tapasztalati úton megismerkedni az esszenciális olajok hatásaival, válaszd az aromaterápiás olajokkal kombinált tantrikus masszázst!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  • Az aromaterápiás olajok használata bármely, általad választott tantrikus masszázsunk (egyéni, négykezes, páros) során vehető igénybe.
  • Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, azt előzetesen, az időpontfoglaláskor szükséges jelezned.
  • Az aromaterápiás olajos kiegészítés ára 4.000 Ft, amely hozzáadódik az általad választott tantrikus masszázs árához.

Szeretettel várunk,
a Tantra Templom csapata