Tantrikus masszázs nőknek

A tantrikus masszázs egy intim, bizalmi légkörben zajló érzéki masszázs, amely segít, hogy ellazulj, hogy kiengedd a testedben összegyűlt feszültségeket, ezáltal megtapasztald lényedben a szabad energiaáramlást. Masszőrként segítünk feloldani a benned létrejött energetikai blokkokat, amelyek akadályozzák nőiséged megélését és gátat szabnak érzékiséged kiteljesedésének.

A nők erotikus kiteljesedését számos tényező akadályozhatja: a társadalmi normák, a családi minták, a negatív, csalódással járó kapcsolati és szexuális élmények mind a nők bezárkózásának irányába hatnak, de a gyermekvállalással járó anya-szerep sem könnyíti meg a nőiség megélését és kibontakoztatását. A tantra masszázs során mi egy védett, támogatott teret biztosítunk arra, hogy szabadon, gátlások nélkül felfedezhesd tested extatikus, orgazmikus jellegét, segítünk abban, hogy a maga teljességében megélhesd nőiségedet, érzékiségedet.

Egy tantra masszázs (kb. 2 óra) ára: 30 000 Ft

A 3 alkalmas bérlet ára 80 000 Ft, az 5 alkalmas bérlet ára 120 000 Ft.

Te választasz, hogy masszázsodhoz férfi vagy női masszőrt szeretnél, továbbá Te döntöd el azt is, hogy szeretnél-e a masszázs keretében jóni masszázst (yoni masszázst). (Alapból a masszázs része.)

A masszázs menetéről ITT olvashatsz, a leggyakrabban feltett kérdésekre pedig ITT találhatod a választ.

Amennyiben további információt szeretnél, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailen keresztül, szívesen válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésedre.

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt ismerőseiddel!