Tantrikus masszázs férfiaknak

A tantrikus masszázs egy mélyen érzéki és meghitt, test a testet érintő masszázs (angolul full-body vagy body to body massage), amelyet olajjal végzünk. A masszázs célja, hogy feloldja az esetleges szexuális feszültségeket, továbbá hogy segítsen megélni az erotika és intimitás kifinomult jellegeit.

Míg a férfiak többsége (köztük talán Te is) ma úgy hiszi, hogy az orgazmus az ejakulációhoz kötődik és a nemi szervek ingerlésével váltódik ki, a tantra masszázs során megtapasztalhatod, hogy a lingam (pénisz) izgatása nélkül is gyönyörállapotok sorát élheted meg. A test érzékenysége sokszorosára fokozódik, átélheted, ahogy az egész lényed egy hatalmas erogén zónává válik, így a teljes testre kiterjedő extázisállapotok léphetnek fel. A felébredt erotikus energiákat felemelve szívbeli kitágulást, a biztonság és a szeretet hosszan tartó, ellazító érzését, vagy akár értelmi csendet, tudati világosságot tapasztalhatsz meg. Masszőrként arra törekszünk, hogy ezt a világot minél inkább megnyissuk számodra.

Egy tantra masszázs (kb. 1,5 óra) ára: 30 000 Ft. Kedvezményesen is kényeztetheted magad, amennyiben bérletet váltasz. A 3 alkalmas bérlet ára 80 000 Ft, az 5 alkalmas bérlet ára 120 000 Ft.

A masszázs menetéről ITT olvashatsz, a leggyakrabban feltett kérdésekre pedig ITT találhatod a választ.

Hívj minket és foglalj időpontot, várunk szeretettel!

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt ismerőseiddel!